Schiedam

Taxatie Schiedam door De Vree Makelaardij van start tot finish

Bij De Vree Makelaardij zijn wij trots om onze taxatiediensten aan te bieden in Schiedam, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en beroemde distilleerderijen. Als NVM taxateur hebben wij uitgebreide ervaring en kennis van de lokale markt, waardoor wij u kunnen voorzien van een accurate en betrouwbare taxatie.

Heeft u een woning in Schiedam die u wilt laten taxeren? Ons team staat voor u klaar om u door het proces te begeleiden. Of het nu gaat om een taxatie voor verkoop, aankoop of financiering, wij zorgen ervoor dat u een zorgvuldig onderbouwde waardebepaling krijgt.

Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en heldere communicatie. Wij begrijpen de unieke kenmerken van Schiedam, zoals de historische jeneverproductie, en hoe deze factoren van invloed kunnen zijn op de waarde van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare taxatie in Schiedam.

Waarom kiezen voor een taxatie in Schiedam?

Op zoek naar een betrouwbare taxatie in Schiedam? Bij De Vree Makelaardij begrijpen wij hoe belangrijk het is om een nauwkeurige waardebepaling te krijgen, die past bij de unieke kenmerken van uw woning en de locatie. Schiedam, met zijn prachtig historisch centrum, biedt een bijzondere setting die de waarde van vastgoed sterk kan beïnvloeden. Schiedam staat bekend om zijn goed bewaarde historische centrum, met prachtige grachten en oude gebouwen die de stad een unieke charme geven. Wilt u weten wat de invloed is van deze bijzondere omgeving op de waarde van uw woning? Onze ervaren taxateurs kennen de markt door en door en kunnen een gedetailleerde taxatie uitvoeren die rekening houdt met alle unieke aspecten van uw huis en de omgeving. Bij De Vree Makelaardij bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en stellen een taxatierapport op dat voldoet aan de strengste eisen. Of het nu gaat om een taxatie voor een mogelijke verkoop, aankoop, of een hypotheekaanvraag, wij staan voor u klaar met deskundig advies en een gedegen rapportage. Waarom kiezen voor ons? Wij geloven in eerlijke en transparante communicatie. U ontvangt van ons een helder en goed onderbouwd taxatierapport, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien kent ons team de unieke dynamiek van Schiedam, waardoor wij specifiek kunnen inspelen op de waardevolle kenmerken van uw woning in het historische centrum. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een taxatie in Schiedam. Samen zorgen wij ervoor dat u een duidelijk inzicht krijgt in de waarde van uw woning in deze prachtige stad.

Snel een taxatierapport in Schiedam

  • Snelle en betrouwbare service
  • Flexibel bij afspraken
  • NRVT, NVM en NWWI
  • Deskundige register taxateurs
  • Transparante communicatie

Waarom kiezen voor De Vree Makelaardij?

Bij De Vree Makelaardij combineren we onze brede marktkennis met ervaring en de juiste data. Onze NVM taxateurs kennen de vastgoedmarkt door en door, wat resulteert in een taxatierapport dat de werkelijke waarde van uw woning weerspiegelt. De NVM data loopt ongeveer 3 tot 4 maanden voor op openbare data, wat de inschatting preciezer laat aansluiten op het huidige moment. Als NRVT Register-Taxateur verzorgen wij een volledig onderzoeksrapport naar de woning. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice en begeleiding gedurende het gehele proces, zodat u met vertrouwen de waarde van uw woning kunt bepalen.

De Vree Makelaardij voor een taxatie Schiedam

Koninklijke NVM logo

NVM

Heeft u een betrouwbare taxatie nodig in Schiedam? Bij De Vree Makelaardij bent u aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een organisatie die staat voor kwaliteit en professionaliteit in de vastgoedsector. Een NVM-taxatie biedt u zekerheid; u weet dat de taxatie zorgvuldig, onafhankelijk en transparant wordt uitgevoerd. Of u nu een huis in het historische centrum van Schiedam bezit of een modern appartement in een nieuwe wijk, een NVM-taxatie zorgt ervoor dat u altijd een betrouwbaar en erkend taxatierapport ontvangt.

NWWI

Bij De Vree Makelaardij begrijpen wij hoe belangrijk een betrouwbare taxatie is, vooral in uw prachtige stad Schiedam. Wij werken nauw samen met het NWWI, oftewel het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit keurmerk zorgt ervoor dat onze taxatierapporten voldoen aan strenge richtlijnen en kwaliteitseisen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u te allen tijde een gedegen en objectieve taxatie ontvangt, ongeacht of u uw woning in Schiedam koopt of verkoopt. Door het inschakelen van een NWWI-gevalideerde taxateur, zoals wij bij De Vree Makelaardij, bent u verzekerd van een taxatierapport dat wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Logo NRVT

NRVT

Bij De Vree Makelaardij in Schiedam hechten wij grote waarde aan professionaliteit en betrouwbaarheid. Daarom werken wij uitsluitend met taxateurs die zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit betekent dat uw taxatie in Schiedam altijd wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en gecertificeerde professional. Het NRVT waarborgt de kwaliteit van de taxaties door strenge eisen te stellen aan opleiding en bijscholing. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw taxatie in Schiedam nauwkeurig en eerlijk wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar een betrouwbare taxateur in Schiedam? Bij ons bent u in goede handen.

Wat kunt u verwachten?

  • Flexibele Afspraakmogelijkheden
    Dankzij ons team van meerdere taxateurs kunnen we snel en op uw gewenste tijdstip een afspraak plannen.
  • Deskundige waarde schatting
    Grondige en nauwkeurige analyse van de woning.
  • Gecertificeerde taxateurs
    Professionele en ervaren taxateurs die hun papieren hebben gehaald bij SVMNIVO, de hoogste standaard in de branche.
  • Uitgebreid taxatierapport
    Een gedetailleerd rapport dat voldoet aan alle wettelijke eisen en wordt geaccepteerd door banken voor financiering.
  • Snelle levering
    Efficiënte en tijdige afhandeling van het taxatierapport.
  • NVM lid
    Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd door NVM-lidmaatschap.
  • Gebruik van NVM-data
    Dankzij NVM-data kunnen we de waarde van de woning nog nauwkeuriger vaststellen.
  • Unieke taxaties
    Elke taxatie is uniek en er wordt geen gebruik gemaakt van automatische generatie van de rapporten, wat zorgt voor meer aandacht en zorgvuldigheid.
  • Gevalideerd door NWWI
    Onze taxatierapporten worden gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), wat extra zekerheid en betrouwbaarheid biedt.
  • Onafhankelijk en objectief
    Wij zijn bij elke taxatie volledig onafhankelijk en laten ons nooit beïnvloeden. Hierdoor bent u verzekerd van een objectieve waardeschatting.
  • Transparante communicatie
    Duidelijke uitleg en regelmatige updates gedurende het proces.
  • Juridische zekerheid
    Rapporten die voldoen aan alle juridische vereisten.
  • Ondersteuning bij hypotheken
    Erkend door alle banken en geldverstrekkers.
  • Wij kennen de omgeving
    Lokaal bekend met alle inzicht in de trends en ontwikkelingen van de omgeving.
  • Uitstekende klantenservice
    Altijd beschikbaar voor vragen en advies.

CBS cijfers 2023: woz waarde en woningmarkt Schiedam

Bij een taxatie in Schiedam komt heel wat kijken. Wij van De Vree Makelaardij begrijpen dat een nauwkeurige taxatie cruciaal is, of u nu uw woning wilt verkopen, een hypotheek wilt aanvragen of eenvoudigweg de actuele marktwaarde wilt weten. Laten we eens een blik werpen op enkele relevante cijfers over Schiedam op basis van de data van het CBS voor 2023. Schiedam telt 80.628 inwoners en een woningvoorraad van 38.089 woningen. Van deze woningen is 49% een koopwoning en 51% een huurwoning. Een aanzienlijk deel van de woningen (87%) is gebouwd vóór het jaar 2000, terwijl 13%van de woningen na 2000 is gebouwd. De gemiddelde WOZ-waarde in Schiedam is €288.000.

Wat betekent dit voor uw woning?

Hoewel de WOZ-waarde een nuttige indicatie kan geven, baseren wij onze taxaties niet op de WOZ-waarde. Dit komt omdat de WOZ-waarde vaak achterloopt en minder accuraat is. De gemeente gebruikt voor de WOZ-waarde modellen en schattingen, zonder het object zelf te inspecteren. Wij als taxateur bepalen de marktwaarde door een grondige inspectie van het huis en door rekening te houden met tal van factoren zoals de staat van het pand, de locatie in Schiedam, de recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen en de huidige marktomstandigheden.

De volgende stap

Hoe werkt het?

Tel: 0181 611919
Email: info@devreemakelaardij.nl

Stap 1: Schakel ons in
Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder zelf in. Wij nemen contact op met de juiste partij voor een afspraak.
Stap 2: Wij regelen alles
Wij gaan alles onderzoeken. Hier hebben we een hoop gegevens nodig. Wij doen er alles aan om alles zo compleet mogelijk te verzamelen en uit te werken in een rapport.
Stap 3: Een zeker taxatierapport
U ontvangt een volledige rapportage over ons onderzoek en de schatting van de waarde. Dit rapport kunt u gebruiken voor het doel wat we van te voren hebben afgesproken.

Taxatie aanvraag

Via dit formulier kunt u direct uw aanvraag toesturen. Wij nemen contact met u op over de kosten en de vervolg stappen.

Vrijblijvende offerte

Wij taxeren geen woningen in (deels) verhuurde staat.

Werkgebied, wijken in Schiedam:

Wijk 00 Centrum, Wijk 02 Tussen Havens en Grachten, Wijk 01 Oost, Wijk 06 Nieuwland, Wijk 05 Nieuw Mathenesse, Wijk 04 Zuid, Wijk 03 West, Wijk 07 Groenoord en Kethel, Wijk 09 Woudhoek/Spaland /Sveaparken, Wijk 08 Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20, Wijk 02 Schiedamse Havens, Wijk 08 Industrie, Wijk 05 Kethel, Wijk 07 Groenoord

Ons werkgebied voor taxaties:

Hieronder ziet u een volledige overzicht van alle plaatsen die deels of volledig in ons werkgebied vallen. Via onze postcode tool kunt u precies controleren of een woning binnen ons werkgebied valt.

Logo NRVT
Vastgoedcert gecertificeerd
Koninklijke NVM logo